Пиенето на сок от грейпфрут преди лягане ви помага да отслабнете и

...
Пиенето на сок от грейпфрут преди лягане ви помага да отслабнете и
Коментари Харесай

Пийте това вечер, за да горите коремните мазнини

Пиенето на  сок от грейпфрут  преди лягане ви оказва помощ да отслабнете и предизвиква изгарянето на мазнините, изключително в региона на корема, споделя.

Грейпфрутът е плод с високо наличие на витамин С , който оказва помощ за подсилване на имунната система и за лекуване на настинки. Грейпфрутът е богат и на антиоксиданти. Той е нискокалоричен и в същото време потиска възприятието на апетит . Ето защо диетологът Синтия Ал Хадж препоръчва да го добавите към менюто си и да го консумирате по-често.

Вижте още за консумирането на грейпфрут в галерията тук:
 За да изгорите повече мазнини: по какъв начин и по кое време да одобряваме грейпфрут  За да изгорите повече мазнини: по какъв начин и по кое време да одобряваме грейпфрут  За да изгорите повече мазнини: по какъв начин и по кое време да одобряваме грейпфрут  За да изгорите повече мазнини: по какъв начин и по кое време да одобряваме грейпфрут
Може би едно от най-важните преимущества на потреблението на грейпфрут преди лягане е, че тя се свързва със загуба на тегло и доста понижаване на равнищата на глюкозата . Освен това грейпфрутът предизвиква здравето на съдовете, намалява % на мазнините и холестерола и защищава от доста опасности, най-много предотвратява инсулт.
 14 най-хубави метода за бързо изгаряне на мазнини и загуба на тегло  14 най-хубави метода за бързо изгаряне на мазнини и загуба на тегло  14 най-хубави метода за бързо изгаряне на мазнини и загуба на тегло  14 най-хубави метода за бързо изгаряне на мазнини и загуба на тегло
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР